(Centru)
079 303 230
(Botanica)
068 174 040
(Râşcani)
060 250 014

Alege experiența și calitatea

VBRONE a pornit din dorința de a oferi o soluție mai bună pentru protecția ecranelor telefonelor. Am fost frustrați de foliile de protecție de proastă calitate care se zgâriau sau se dezlipeau rapid. Am vrut o folie care să fie durabilă, să ofere o protecție excelentă și să arate bine.

Image link

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri cea mai bună soluție posibilă pentru protecția ecranelor telefonelor. Ne angajăm să folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate și să oferim un serviciu impecabil.

Cifrele vorbesc pentru noi

+0

ani

+0

Profesioniști

+0

Clienți mulțumiți

+0

Puncte de deservire

De peste 7 ani, echipa noastră oferă clienților noștri soluții personalizate de protecție cu folie blindată.

Clienții VBRONE preferă calitate premium!

Experiență vastă: Avem peste 7 ani de experiență în domeniul instalării foliilor blindate, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri soluții eficiente și adaptate nevoilor specifice.
Calitate impecabilă: Lucrăm doar cu materiale de cea mai înaltă calitate de la producători de renume, pentru a ne asigura că oferim clienților noștri cea mai bună protecție posibilă.
Servicii personalizate: Ne adaptăm la nevoile fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru a satisface toate cerințele.
Profesionalism și seriozitate: Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență, care tratează cu seriozitate fiecare proiect.
Garanție și post-garanție: Oferim garanție pentru toate produsele și serviciile noastre, precum și asistență post-garanție de calitate.
Toate serviciile
Image

Valorile noastre

Echipa noastră este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi o consultație gratuită și pentru a vă ajuta să alegeți soluția de protecție cu folie blindată potrivită nevoilor dumneavoastră.

Calitate
Ne angajăm să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate.
Inovație
Căutăm constant noi modalități de a îmbunătăți produsele și serviciile noastre.
Integritate
Suntem o companie onestă și transparentă care își respectă clienții.
Serviciu clienți
Ne dedicăm satisfacției complete a clienților noștri.
error: Conținut protejat!