Str. Ștefan Cel Mare 130
Str. Alecu Russo 1
Str. Decebal 139

Despre folia blindată vbrone, ultra rezistenta

VBrone este singura folie care acoperă atât ecranul cât și spatele curbat al telefonului dvs. Folia blindată VBrone este disponibilă pentru majoritatea modelelor de telefoane. 

Cu o grosimea de doar 0.3 mm ce nu modifică în niciun fel forma dispozitivului și păstrează culorile inițiale ale ecranului, folia VBRONE protejează la nivel ca sticla de protecție, însă mult mai comodă în utlizare și functia de autovindecare la zgarieturi cu aplicare FULL BODY și care nu se îngalbenește.

Folia de protecție de 0.6 mm este mai buna ca sticla de protectie la lovituri, ce permite scanarea amprentei pe ecran și funcționalitatea tuch-ul ideal în comparație cu alte sticle, se aplică integral pe tot telefonul (360grade) și poate înlocui fără husele protectoare de silicon.

VBrone este considerată cea mai subțire husă sau carcasa pentru device-uri.

Profită de design-ul ultra modern al device-ului tău, în deplină siguranță.

Aceasta folie unică acoperă și protejează toată suprafața dispozitivului tău, păstrându-l intact ca în ziua în care l-ai scos din ambalaj. Datorită preciziei cu care este decupată, permite o aplicare perfect proporțională cu design-ul dispozitivului tău, înzestrându-l în cateva minute cu cea mai solidă, cea mai subțire si cea mai transparentă folie de protecție.

Fără bule de aer

Se potriveste perfect pe telefon

Nu lasă amprente

Aplicare rapidă

Invizible protection

Test rezistenta folie vbrone|

Protejează-ți dispozitivul pastrandu-l intact ca în ziua în care l-ai scos din ambalaj!

Contactează-ne!

Recenzii

Deservire impecabila, recomandari personalizate, atitudine amiabila + cafea
delicioasa!

Nadejda Negari

Nadejda Negari

“Servicii de calitate! Sunt foarte mulțumită. Am lipit la ei peliculă un an jumătate in urmă, si azi iar! Protectie contra zgarieturilor garantată!”

Vicol Diana

Vicol Diana

“Super ms mult calitatea 5 stele
Plus reduceri la al doilea telefon și ms de cadoul placut
Recomand”

Sergiu Golban

Sergiu Golban

“Sunt multumit de lucrul băieților deja aplic pe al 3 smartphone si nu sunt intrebari bulele dispar dupa cîteva ore,am aplicat pe s7 edge are 8 luni si nu am avut intrebari plus ca băieții dau si garantie,bravo #Vbrone Succese!”

Eugen Ilco

Eugen Ilco

“Am rămas uimit de calitatea și precizia instalării peliculei, recomand”

Iura Bordeianu

Iura Bordeianu

“Am vizitat azi sediul de la Botanica, am fost placut surprinsă de serviciu „Vbrone”! Personalul politicos și ambianța plăcută! Mulțumesc pentru serviciu! V- aș sugera să deschideți un oficiu și la Bălți”

Ruslan Faina

Ruslan Faina

“Am vizitat astăzi sediul din centru. Am rămas foarte placut surprins, niste băieți foarte amabili și prietenoși, in timp ce asteptam am fost servit cu o cafea gratuit iar plus la această am primit si un card de reduce. Recomand cu incredere, băieții lucrează foarte atent si calitativ într-un timp cât de scurt posibil.”

Gherman Adrian

Gherman Adrian

“Am vizitat azi sediul de la Botanica, am fost placut surprinsă de serviciu „Vbrone”! Personalul politicos și ambianța plăcută! Mulțumesc pentru serviciu! V- aș sugera să deschideți un oficiu și la Bălți”

Doina Botnari

Doina Botnari

“Deservire la cea mai înaltă calitate, mai rar întâlnești în Chișinău așa atitudine frumoasă față de clienți. Specialiști de încredere, explică, lucrează rapid și te servesc cu o cafea 🙂
Cel mai important primești garanție, reduceri și au prețuri accesibile pentru toți.”

Margarita Dmitriev

Margarita Dmitriev

VBRONE.MD © 2019. Toate drepturile rezervate // SEOGab.net

Call Now ButtonSună acum